Opgelet!
Lieve vrienden en familie,
Opgelet!
Ik vind het fantastisch geweldig en ik word er helemaal warm van dat sommige van jullie mij kaatjes sturen, maar het komt niet aan! Ik vind het echt vreselijk, maar pappie en mammie en mijn opa en oma hebben me meer dan twee weken geleden al een brief gestuurd en die komen niet aan. Ik ga er dus vanuit dat het toch te ingewikkeld is voor de Egyptische post mensen om mijn post te bezorgen. Maar er is gelukkig wel een oplossing, jullie kunnen eventuele hartverwarmende brieven sturen naar het instituut waar ik les heb. Dat adres is:
Netherlands-Flemish Institute in Cairo
t.a.v. Fien Hebly
1, Dr Mahmoud Azmi Street
P.O. Box 50 - Zamalek 11211 - Cairo
Voor iedereen die al iets had gestuurd spijt het me dus heel erg, maar ik zal jullie post dus hoogstwaarschijnlijk niet ontvangen.
Verder gaat het goed met me, ik begin langzamerhand mijn draai een beetje te vinden in Cairo. Het is al iets minder overdonderend. Wat ik wel heel jammer vind is dat ik nog geen internet heb, waardoor ik dus elke keer gedwongen wordt om naar een café te gaan om jullie op de hoogte te houden, maar dat doe ik graag hoor!
Binnenkort een langer verhaal, maar voor nu is het laat en moet ik gaan slapen. Morgen (zondag) is weer mijn eerste lesdag, dus ik moet op tijd naar bed..
Vele zoenen van Fien
hai lieve Fien, Geen kaartje van mij maar denk wel aan je hoor! succes met je school en fijn dat je een beetje begint te wennen aan waar je bent. dikke zoen